top of page

My Family Groeipakket

myfamily-pos-rgb_2x.png

Van Roze naar Broze Wolk werkt samen met MyFamily. Want samen kunnen we ervoor zorgen dat alle (toekomstige) gezinnen in Vlaanderen de financiële ondersteuning krijgen waarop ze recht hebben.

Reken voor jouw Groeipakket op MyFamily

MyFamily is een van de vijf uitbetalers van het Groeipakket (kinderbijslag), erkend door Kind & Gezin. Elke maand zorgt MyFamily ervoor dat jouw centjes stipt en correct op de rekening staan. MyFamily wil kinderen – en de gezinnen waarin zij opgroeien – meer kansen bieden om zich succesvol en gelukkig te ontplooien in de wereld van morgen. Dat doet ze door (toekomstige) gezinnen laagdrempelig te informeren en hen bij te staan met alles wat te maken heeft met het Startbedrag en Groeipakket. Zodat jij als (aanstaande) ouder kan focussen op wat echt telt: quality time met je gezin.

Wij helpen kinderen – en de gezinnen waarin ze opgroeien - met de uitbetaling van het Startbedrag en Groeipakket. Steeds stipt, correct en snel. En altijd op maat van het gezin

Het Startbedrag en Groeipakket

Het Groeipakket begint met het Startbedrag (kraamgeld), € 1.167,33 waarop je recht hebt bij de geboorte of adoptie van je kindje. Je kan je Startbedrag hier heel eenvoudig aanvragen. Vanaf 2 maanden voor de vermoedelijke geboortedatum ontvang je het bedrag op je rekening.

Wij helpen kinderen – en de gezinnen waarin ze opgroeien - met de uitbetaling van het Startbedrag en Groeipakket. Steeds stipt, correct en snel. En altijd op maat van het gezin.

Na de geboorte krijg je het maandelijks Groeipakket op je rekening. Helemaal automatisch, en  aangevuld met eventuele toeslagen. Lekker gemakkelijk.

Waarom MyFamily?

Sinds 1 januari 2020 mag je helemaal zelf kiezen wie jouw Groeipakket uitbetaalt. En mag je dus ook veranderen van uitbetaler.

Je mag gerust zijn: MyFamily is een goede keuze voor jou en je gezin:

 

  • Je ontvangt je Groeipakket altijd stipt en correct elke 8ste van de maand. Via de Groeipakket Calculator zie je trouwens meteen hoeveel je precies zal krijgen. Zo kan je helemaal gerust zijn dat alles correct verloopt. Jouw Groeipakket berekenen

  • Je krijgt steeds een helder antwoord op maat van jouw gezin.

  • Je geniet van de vriendelijkheid waardoor MyFamily door haar gezinnen geroemd wordt. Wist je dat 4,5 op 5 van hen MyFamily zou aanraden bij hun familie en vrienden?

  • Je komt, net als 160.000 gezinnen, terecht in de MyFamily familie.

  • Je kan altijd terecht met je vragen. Via mail of online. Maar het echte verschil maakt MyFamily via de telefonische bereikbaarheid: elke werkdag bel je tot 18u, elke dinsdag zelfs tot 20u (daarmee is ze de enige uitbetaler). Enkel op vrijdag gaat de hoorn tegen 16u op de haak.

“Startbedrag en Groeipakket voor elk gezin. Stipt en correct uitbetaald. En altijd op maat van jouw gezin.”

bottom of page