top of page
Infosessie Kanker en onvervulde kinderwens - Oostende
Infosessie Kanker en onvervulde kinderwens - Oostende

za 18 nov

|

Kinderwenshuis Oostende

Infosessie Kanker en onvervulde kinderwens - Oostende

Ben jij een jongvolwassene die kanker heeft of had? Dan heb je ongetwijfeld veel aan je hoofd. Wat vroeger vanzelfsprekend leek, is dat nu misschien niet meer. Je (eventuele) kinderwens bijvoorbeeld.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

18 nov 2023, 14:00 – 17:00

Kinderwenshuis Oostende, Louisastraat 5, 8400 Oostende, België

Over

Ben jij een jongvolwassene die kanker heeft of had? Dan heb je ongetwijfeld veel aan je hoofd. Wat vroeger vanzelfsprekend leek, is dat nu misschien niet meer. Je (eventuele) kinderwens bijvoorbeeld

Kom op tegen Kanker, Kinderwens vzw en FLAYA organiseren op zaterdag 18 november een infosessie 'Onvervulde kinderwens na kanker' in het Kinderwenshuis Oostende, op wandelafstand van het station.  Deze infosessie is gericht naar wensouders met/na kanker die problemen ondervinden met fertiliteit.

We plannen 2 panelgesprekken met experts & AYA’s aan het woord.

We gaan voor een brede scope, met enerzijds een blik op de medische trajecten oncofertiliteit, maar ook aandacht voor andere mogelijke opties, zoals adoptie, pleeggezin, …

De sprekers zijn oa. Dr Cloë De Roo (reproductieve geneeskunde UZ Gent), Iebe De Quick (verpleegkundig consulent fertiliteitscentrum UZ Brussel), Leander Verdievel (ervaringsdeskundige & scenarist van VRT serie ‘De club’), Caro Vorstenbosch (ervaringdeskundige & bestuurder FLAYA). De moderatie van het panel staat onder leiding van Shanti Van Genechten oprichtster van Kinderwens vzw.

Meer info en inschrijven: allesoverkanker.be/kinderwens

Share This Event

bottom of page