top of page

Steun ons

Giften

Kinderwens zet zich elke dag met hart en ziel in om kinderwensouders op zo veel mogelijk manieren te ondersteunen. Maar wij zijn bijna volledig afhankelijk van giften, zonder donaties van individuen, bedrijven of organisaties kunnen wij niet voortbestaan.

Wil jij ons en vooral onze kinderwensouders graag helpen? Giften zijn altijd welkom op de rekening van Kinderwens vzw BE72 0016 6072 8916. Elke geschonken euro gaat rechtstreeks naar onze werking. (Voorlopig kunnen wij als vzw geen fiscale attesten uitreiken.)

 

Onze eeuwige dank!

Trooper

Shop jij online? Al van Trooper gehoord? Via dit online platform kun je tijdens het online shoppen zonder één extra cent uit te geven je favoriete vereniging steunen. Heel wat populaire webshops zoals bol.com, Coolblue, Dreamland, JBC, Collect&Go, Torfs, Decathlon, … zijn aangesloten bij Trooper.

Hoe werkt het?
Op de Trooperpagina van kinderwens vzw klik je op een shop. Shop en betaal op de webpagina van de shop. Door via Trooper te passeren weet de shop welke vereniging je wil steunen. Zelf betaal je geen euro extra.

Word vrijwilliger

Kinderwens kan rekenen op een team van geweldige vrijwilligers. Zonder hun hulp zou dit project niet bestaan. We kunnen altijd nog extra handen en ideeën gebruiken. Heb jij tijd en zin om je te engageren voor ons initiatief? Aarzel niet en neem contact op via info@kinderwens.org

Meer info over vrijwilligerswerk?

www.vrijwilligerswerk.be of www.vdab.be/vrijwilliger

Sponsoring

Zoekt u als bedrijf of organisatie nog een goed doel of project om te steunen? Worstelt een van uw medewerkers met een onvervulde kinderwens en wil u hem/haar en andere kinderwensouders helpen ? Geef ons een duwtje in de rug zodat wij onze werking verder kunnen zetten.

Dat kan door een financiële ondersteuning van onze algemene werking of een specifiek project.

Maar er zijn nog tal van andere sponsoringsmogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op via info@kinderwens.org

bottom of page